Tvrtka Prizma prepoznala je naš potencijal i odlučila se dati nam potporu na našoj prvoj fotografskoj avanturi.Prizma foto d.o.o. je osnovana 1989. i od samih početaka postali smo središte fotografske zajednice. Specijalizirani smo za profesionalnu/amatersku fotografsku i video opremu, te nudimo rješenja i usluge u području studijske opreme, produkcije, streaminga I televizijske produkcije.Pratimo trendove na tržištu, bavimo se uvozom, distribucijom i prodajom opreme renomiranih svjetskih proizvođača, a odabir najmodernije tehnologije iz foto/video svijeta omogućava našim kupcima proizvodnju odličnog sadržaja kakvom teže.

Ponosni smo zastupnici i uvoznici poznatih svjetskih brendova iz foto/video svijeta i audio opreme kao što su: Broncolor, Hasselblad, Datacolor, Gitzo, Manfrotto, Godox, Ilford, Zeiss, Jobo, Hprc, Hedler, Tokina, Laowa, Sigma, Kaiser, Formatt-Hitech, Sekonic Marumi, Smdv, Fomei, itd…Uz prodaju, ruku pod ruku, idu i usluge savjetovanja, instalacija opreme, edukacija i korisnička podrška za sve naše klijente kako bi im pomogli pronaći rješenje za njihove potrebe. Od samog osnutka vjerujemo da je potrebno ulagati u zajednicu te se rado odazivamo raznim upitima za donacije školama vezanim uz edukaciju o fotografiji i filmografiji. S obzirom da smo jedna od prvih i glavnih stanica svakog fotografa, rado sudjelujemo na njihovom putovanju i razvoju u odlične kolege te ćemo uvijek rado pomoći sponzorstvima.

Iako bilježimo konstantan rast i stalno povećanje našeg asortimana i usluga, povećan broj zadovoljnih klijenata neće utjecati na stav kojeg se držimo svih ovih godina, a to je da je najbitnija pomoć, edukacija i razmjena iskustava među kolegama.

Web: http://prizma-foto.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/prizmafoto….