fOTURA - 18.03.-20.03.2022. - PLAN I PROGRAM

 
Ako ste jako znatiželjni, a jeste i mi smo odat ćemo Vam malu tajnu. Što očekivati na drugoj fotografskoj avanturi.
 
Za petak smo vam pripremili doček u jedinstvenom hostelu Čelina, hostel koji se nalazi na pola puta između planina i mora. Jedini hostel koji nosi naziv hostel s 100000 zvjezdica. Domaćin Ante neće Vas ostaviti niti gladnim nit žednim. Piće dobrodošlice i ugodna atmosfera uz druženje i upoznavanje. Započet ćemo našu avanturu s uvodnim predavanjem i vašim predstavljanjem te ponavljanjem osnova koje smo zaboravili.
 
Subota je novi dan, lagani doručak, kavica i na posao. Predavanje o pejzažnoj fotografiji i odmah nakon toga odlazak na teren dok ste puni elana i osvajanje nekih od najljepših točaka srednjeg Velebita. Većina lokacija dostupna je automobilom a za neke morat ćemo vas i malo prošetati. Domaćin nas čeka sa okrjepom nakon uživanja u prirodi, a mi smo vam pripremili jedno lagano predavanje o astro fotografiji prije nego vas izvedemo na tajnu lokaciju za fotografiranje zvijezda za koju samo mi znamo.
 
Zadnji dan fotografske radionice Vas budimo s prvim zrakama sunca jer taj doživljaj na Velebitu je jedinstven i mi želimo da ga vi uhvatite. Svi volimo popiti kavu ujutro tako da čekat će vas svježa kava u povratku prije samo doručka. Okrjepa prije predavanja o bespilotnim letjelicama. Da ne bi samo ostali samo na teoriji imat će te priliku fotografirati s dronovima. Poslije ručka otpremamo se prema Lici gdje ćemo na jednoj od lokacija loviti zalazak sunca.
U slučaju lošeg vremena, a neće ga biti pripremili smo vam predavanje o studijskoj i umjetnoj rasvjeti i fotografiranju proizvoda.
 
 
1300kn – „Rani orao“ do 14.03.2022
1500kn – Normalna cijena radionice nakon 14.03.2022.
 
 

fOTURA – TURA PAKET

  • 3

    dana fotografske radionice

  • 2

    polupansiona u hostelu Čelina

  • 1

    Nezaboravno iskustvo i avantura !