Glavni i jedni prvi logo udruge fOTURA/FUTURA

Projekt fOTURA

Upoznajte prirodu kroz oči fotografa prirodnjaka. Priroda u svom svojem sjaju, unutrašnjost s brdima i planinama, pogled na more i otoke. U toj avanturi možda nećete nužno spasiti svijet, no sigurno ćete uloviti dobar kadar.

fOTURA / fUTURA

Polaznici o nama

Mislav Ilijašević

Fotograf

Odlično organizirano, vodiči koji znaju najbolje lokacije za fotkanje, predavanja, isprobavanje njihove opreme, objektiva, stativa.. i odlično društvo, tempo rada taman po mjeri fotografa.

Red fotografiranja, red smijeha, red predavanja, red zabave, između toga priroda i opuštanje - treba osobno doživjeti!

Ivana Cikoja

Fotografkinja

Robert Skenderović

Fotograf

Bio sam na već dvije foture i sviđa mi se kako su organizirana ta tri dana intenzivnog druženja i fotkanja. Pomalo je sve avanturistički jer do dobrih kadrova dolazi se lošim cestama ili ozbiljnim hodanjem, ali apsolutno se isplati. Nema ograničenja što se tiče znanja pa početnici mogu naučiti temelje fotografiranja, a iskusni razmjenjuju iskustva. U tri dana se skupi na kraju toliko doživljaja da čovjeku izgleda kao da je trajalo čitav tjedan. Uz sve to stalno dobra atmosfera, zezancija i smijeh. Uglavnom, bilo mi je super i zato ću sigurno opet ići.

Kada idem na izlete s ljudima koji ne fotografiraju, uvijek sam zadnja i uvijek mene svi čekaju da "samo još nešto pofotkam" i na kraju izleta svi imaju super fotke sebe, osim mene.
fOTURA je namijenjena upravim takvim ljudima, amaterskim i profi fotografima koji u jednom vikendu žele obići to više lokacija koje oduzimaju dah, uloviti što više dobih pejzaža, zalazaka i zlatnih satova, detalja, smijeha, upoznati nove zaljubljenike u fotografiju, podijeliti iskustva i inspirirati se.
Nekad uživate u vrhunskom vremenu, ali nekad se smrznete, pokisnete, zapnete u magli, a onda se priroda nasmiješi i nagradi vašu upornost i na kraju dana ulovite onu savršenu fotografiju zbog koje ste i došli i onda sve ima smisla.
Ovakvi vikendi su izvrsni da zaboravite na stres svakodnevnog života jer sve probleme ostavite tamo negdje na planini i cijeli vikend jedino razmišljate o fotografiji. Toplo preporučujem!

Mia Bednaž

Fotografkinja

Zdravko Aust

Fotograf

Impresioniran sam fOTUROM!

fOTURA – RADIONICE FOTOGRAFIJE U PRIRODI

091 404 9777
091 111 2210

fOTURA/fUTURA

Samobor

OIB: 40356848480

IBAN: HR9624020061101148023