Otkrijte tajne uvjerljivih produkt fotografija:

Pridružite mi se na inspirativnoj radionici!

Otkrijte tajne uvjerljivih produkt fotografija:

Pridružite mi se na inspirativnoj radionici!

Dobrodošli u svijet produkt fotografije gdje svaka slika priča priču. Želite podići svoje vještine na novu razinu ili se želite okušati u produkt fotografiji? Ova radionica je savršeno mjesto za vas.
Zamislite fotografije proizvoda koje se ističu na web stranici ili društvenim mrežama, privlačeći pažnju i stvarajući želju kod potencijalnih kupaca. S mojim stručnim vodstvom, naučit ćete kako stvoriti fotografije koje prodaju - od osnovnih tehnika do naprednih trikova.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI NA RADIONICI:

INTERAKTIVNA FOTOGRAFIJA

Učenje putem praktičnih primjera i vježbi kako biste odmah primijenili svoje nove vještine.

SAVJETI STRUČNJAKA

Kao iskusni profesionalac u produkt fotografiji, podijeliti ću svoje najbolje savjete s vama.

FEEDBACK:

Dobit ćete konstruktivni feedback o svojim fotografijama kako biste brzo napredovali i poboljšali svoj rad.

Nova fotografska radionica

PRODUCT PHOTOGRAPHY

FOTO SVIJET STUDIO

Milana Ogrizovića 28, Zagreb

09.03.2023.

Radionica počinje u 11:00h

POTREBNA OPREMA

Fotoaparat, puna baterija, prazna kartica i dobra volja

O RADIONICI

Samo najbolje!

Produkt fotografija nije nužno samotnjački posao. Uvijek je dobro ako netko može pomoći kod fotografiranja. To može biti asistent ili drugi fotograf, a može se organizirati i kao radionica više ljudi.  Naravno, sve je lakše ako se u svijet produkt fotografije ulazi uz stručno vodstvo koje pomaže fotografu naučiti kako promatrati model, uočavati detalje i slagati set. Radionice koje organiziram pomažu da se stekne upravo takvo znanje. Organizirane u malim grupama, moje radionice projekt fotografije nude mogućnost usavršavanja vlastitog praktičnog rada, a i druženje zaljubljenika u fotografiranje uvijek je fun.

Product = Photograph = Happy client

Mišljenja drugih...

Zainteresiranim polaznicima predavač je jasno i detaljno objasnio što planira snimiti i kako, a prije snimanja je u razgovoru s polaznicima riješio i mnoge njihove dileme vezane uz produkt fotografiju, rad s klijentima, potrebnu opremu i drugo.
Svidjelo mi se što Igor odlično vlada tematikom, dobro razumije izazove fotografiranja i postproducije, ali i izazove modernog društva u kojem je općeprisutno podcjenjivanje znanja, iskustva i marljivog rada.
Tijekom cijele radionice polaznici su imali priliku opušteno komunicirati s Igorom, te doznati sve što ih je zanimalo. S obzirom kako Igora poznajem nekoliko godina i pratim njegov rad, ne iznenađuje me što je održavo uspješnu radionicu i polaznicima pokazao kao, uz relativno male resurse, mogu snimiti atraktivnu i kreativnu fotografiju bilo kojeg proizvoda (u konkretnom slučaju, piva).
Ne sumnjam da će Igor nastaviti održavati slične radionice, i ukoliko vas zanima fotkanje ovakvih stvari, preporučujem vam da se prijavite i dođete na radionicu - neće vam biti krivo, garantiram.

Goran Vrakela

Digital Foto Magazin

Zanimljiva radionica o fotografiranju pive. Premalo vremena da bi se sva oprema objasnila, ali je Igor dobro pokrio sva područja tematike (od ideje, obrade, fotošutinga). Da ne ostane samo na powerpoint prezentaciji, moglo se i fotografirati postupak točenja pive.

Goran Katić

Foto Svijet

Obzirom da i sam imam puno iskustva u ovom segmentu fotografiranja, došao sam podržati kolegu i ujedno dobiti neke nove ideje. Mislim da će najveću korist od ovakve radionice imati početnici jer će im otvoriti jedan skroz novi svijet kada je fotografiranje u pitanju i pametno korištenje rasvjete. Igor sve lijepo i temeljito objasni, a najveća je prednost i ta što možete pitati sve što vas zanima o ovakvom tipu fotografiranja i uvijek ćete i dobiti kvalitetan odgovor. Također većina nije u prilici raditi ovakve fotografije, a na radionici ih možete snimiti za vlastiti portfolio. Ako mene pitate, najveća prednost ove odlične radionice koju drži kolega Igor je motiacija koju dobijete nakon svega.

Vedran Tolić

Digitalna produkcija

Radionicu bi preporučila svim početnicima, a i onim malo naprednijima. Meni je bila korisna iz nekoliko razloga. Ako nemate pristup rasvjeti ili razmišljate u investiciju u rasvjetu za ovakav tip fotkanja, a ne znate od kuda krenuti i što nabaviti, ovo je izvrsna prilika da isprobate i saznate kako sve to funkcionira i što vam treba. Igor će vas uputiti u što je najbolje investirati i koje su sve opcije od low-end do high-end opreme. Dobili smo teorijska znanja i smjernice kako upravljati i izgraditi svjetlo, a onda smo to primijenili u praksi. Imali smo priliku i isprobati kako takav set-up funkcionira i na kraju doma otišli s izvrsnim fotkama. Čak i ako ste malo sramežljivi, dečki će vas ohrabriti da probate, vježbate i učite. Ekipa je super, a među polaznicima se uvijek nađe nekoliko profesionalaca koji sa zadovoljstvom podjele svoje znanje i pripomognu kako god mogu. Ako vikend popodne želite provesti kvalitetno, nadograditi svoja znanja, a uz to se malo i zabaviti i dobro nasmijati uz čašicu piva, vina ili što se već taj dan fotka, ovo je radionica za vas!

Mia Bednaž

Imam Feeling

Igor je super predavač. Naučiti će te i više nego što ste mislili na ovoj predivnoj radionici. Naučit će te kako postaviti rasvjetu, pripremiti objekt za fotografiranje, sve tips & tricks kako bi izbjegli početničke greške i što prije i što bolje dobili željene rezultate. Preporučio bi svima koje zanima fotografiranje produkt fotografije u studiju.

Samir Cerić Kovačević

SCK

Video

Gallery

O MENI 

Fotografija mi je otvorila još jednu dimenziju gledanja na svijet oko sebe.

Bavljenje produkt fotografijom izoštrava uočavanje detalja i skrivene ljepote modela. Ono traži naročita znanja koja se mogu steći samo radom i iskustvom, baš kao i svako drugo specijalizirano fotografiranje. Moj prvi susret s produkt fotografijom bio je prilikom fotografiranje piva za Zmajsku pivovaru. Zavolio sam taj posao jer mi fotografiranje produkta daje neki naročit kreativan mir i usredotočenost na zadatak koji imam pred sobom. Ubrzo sam postao svjestan koliko je vremena potrebno da se nauče vještine vezane uz fotografiranje produkta i shvatio sam da bi mogao pomoći drugima da taj put brže savladaju. Baš zato što toliko volim to što radim nije mi problem podijeliti svoje znanje s drugima, omogućiti fotografima da unaprijede svoje znanje i ubrzaju proces učenja. Tako sam odlučio pokrenuti radionicu projektne fotografije.

Sponzori foto radionice:

Q & A

Q & A

Uvijek postoje pitanja u vezi fotografiranja, radionica ili craft piva, a zato sam ja tu!

Uvijek postoje pitanja u vezi fotografiranja, radionica ili craft piva, a zato sam ja tu!

http://www.fotura.club/
091 111 2210
igorpavlovi7@gmail.com
info@fotura.club

http://www.fotura.club/
091 111 2210
igorpavlovi7@gmail.com
info@fotura.club

fOTURA/fUTURA
Samobor
OIB: 40356848480
IBAN: HR9624020061101148023

fOTURA/fUTURA
Samobor
OIB: 40356848480
IBAN: HR9624020061101148023